Czasem w treści coś się zmienia, np. ilustracje w związku z prawami autorskimi.mirka77 pisze: ↑środa 04 wrz 2024, 13:00Mam pytanie. W tym roku szkolnym domówiłam podręczniki do angielskiego dla klasy 3. W przyszłym będą te same, ale reszta będzie nowych. Wiem, że będą pieniądze też na nowe z angielskiego, ale czy jest sens kupować, skoro nauczycielki cały czas uczą z tego samego? Chyba że w treści się coś zmieniło, o czym nie wiem 🥴
Zamawiamy wg złożonego wniosku, a w nim jest podana liczba uczniów i oddziałów. Dodatkowy zestaw na klasę jest dla ucznia, który przybędzie w ciągu roku szkolnego, po terminie ostatecznej korekty wniosku dotacyjnego.mirka77 pisze: ↑czwartek 05 wrz 2024, 13:12Rozumiem. Jeszcze jedno pytanie. Czy liczycie dodatkowe podręczniki na klasę, robiąc zamówienie, czy traktujcie je jako rezerwę, w razie gdyby się pojawił jakiś uczeń w ciągu roku szkolnego, i nie wliczacie? Pani z wydawnictwa mówiła mi, że się ich nie liczy
Czy dobrze zatem rozumiem, że zawsze masz zapasowy komplet podręczników po jednym na klasę, gdyby pojawił się jakiś uczeń w ciągu roku szkolnego?Rudolfina pisze: ↑piątek 06 wrz 2024, 10:15Zamawiamy wg złożonego wniosku, a w nim jest podana liczba uczniów i oddziałów. Dodatkowy zestaw na klasę jest dla ucznia, który przybędzie w ciągu roku szkolnego, po terminie ostatecznej korekty wniosku dotacyjnego.mirka77 pisze: ↑czwartek 05 wrz 2024, 13:12Rozumiem. Jeszcze jedno pytanie. Czy liczycie dodatkowe podręczniki na klasę, robiąc zamówienie, czy traktujcie je jako rezerwę, w razie gdyby się pojawił jakiś uczeń w ciągu roku szkolnego, i nie wliczacie? Pani z wydawnictwa mówiła mi, że się ich nie liczy
W zasadzie do porównania powinien wystarczyć ISBN. Każda zmiana w wydaniu powinna skutkować nadaniem nowego numeru, może się różnić jedną cyfrą.
Wróć do „Biblioteka w Szkole - Forum Ogólne”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości