Potwierdzam, ja kupiłam na przestrzeni lat atlasy do geografii, zbiory do chemii i atlasy anatomiczne. Wymienione pozycje udostępniam nauczycielowi do pracowni na dany rok szkolny.
Potwierdzam, ja kupiłam na przestrzeni lat atlasy do geografii, zbiory do chemii i atlasy anatomiczne. Wymienione pozycje udostępniam nauczycielowi do pracowni na dany rok szkolny.
Tak, możesz przesuwać pieniądze pomiędzy klasami. Nie można przesuwać środków pomiędzy podręcznikami a ćwiczeniami.
Oceny wystawia się do 10 czerwca, więc odbiór od klas 4-8 ustaliłam na 10-14 czerwca; klasy 1-3 przyniosą swoje resztki do 18 czerwca. Nie tworzę harmonogramu zwrotów sama, bo nie ogarnę wszystkich nieobecności z powodu zielonych szkół, wycieczek, wyjść na spacer itp. Zrobiłam rozpiskę i wystawiłam na widok publiczny w pokoju nauczycielskim: dni tygodnia i lekcje, w czasie których jestem dostępna. Wychowawca wpisuje, kiedy przychodzi z klasą, a jeśli sam nie może, szuka chętnego nauczyciela, który przyjdzie na swojej lekcji.
Wróć do „Biblioteka w Szkole - Forum Ogólne”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości