Malajka, to jest właśnie koszyk. Ten "kafelek", o którym pisałaś wcześniej - to jest koszyk. Wrzucasz książki do koszyka, a dopiero później możesz kliknąć "Wypożycz" i one dopiero wtedy trafiają na konto czytelnika. Taka procedura właśnie mnie denerwuje, bo jestem przyzwyczajona do znacznie prostszej i szybszej, która jest w Molu.Malajka pisze: ↑wtorek 22 gru 2020, 15:59Ja również bardzo się cieszę, że mogłam pomóc!)
Sprawdziłam teraz i mając otwarte konto jakiegoś czytelnika mogę dodawać po kilka ksiązek, zawsze wpisując na górze numer książki i one nie znikają i na końcu można kliknąć wypożycz. Czyli nie trzeba tego robić pojedynczo, mi przynajmniej tak się udało![]()
Ten koszyk mi się pojawia na chwilkę tam na górze przy tym ludziku, ale jak tylko klikam Wypożycz - od razu znika. Więc nawet nie zwracam na niego uwagi.
Jedynie wiem dlaczego nie mam opcji wypożycz przy nauczycielach..
U mnie na szczęście jest sporo wypożyczeń i mogłam potrenować, także zwracanie książek jest proste, wystarczy wejść w konto czytelnika, zaznaczyć pozycje i już.
Także generalnie jestem bardzo zadowlona, a już w ogóle samo wpisywanie książek do bazy mając czytnik jest takie proste!
Ale dopiero po Nowym Roku będę drukować etykiety. Już teraz nie zdążę.
Dziękuję jeszcze raz za pomoc i wszystkim życzę zdrowych, pogodnych Świąt![]()
Ale wczoraj uległam złudzeniu: myślałam, że koszyk zniknął. A niestety on jest nadal przy wypożyczaniu książek uczniom. Natomiast nie ma go na kontach nauczycieli - stąd moja pomyłka.
Ale to i tak żadna różnica, bo - tak jak piszesz - zawsze trzeba kliknąć na dole "Wypożycz", czy jest ten koszyk, czy go nie ma.