Czy naprawdę nikt nie zna odpowiedzi? Mam 300 zł na organizację działań promujacych czytelnictwo w przedszkolu i jestem w kropce. Co za to kupić? Proszę, pomóżcie.
Właśnie tak. Można kupić komputer jedynie dla nauczyciela bibliotekarza.
Nagrody dla uczniów, personalizowane zakładki do książek, materiały potrzebne na zorganizowanie akcji czytelniczych
Ja kupiłam parawany, które dobrze się sprawdzają podczas zajęć indywidualnych w bibliotece. Dodatkowo można je wykorzystać do prezentowania prac konkursowych, gazetek tematycznych itp.
Logotypy umieszczamy w informacji o tym, że szkoła dostała kasę z projektu, NCK sugeruje, którego należałoby użyć. Do NCK przesyłamy informacje, które zamieszczamy na stronie albo fb szkoły.Dorothy pisze: ↑czwartek 13 paź 2022, 11:06Witam, mam pytanie dotyczące NPRCz 2.0
- o co chodzi logotypami? Do czego służą?
- jakie notatki trzeba wysłać do NCK , co powinny zawierać.
Dostałyśmy dofinansowanie w roku 2022 i realizujemy zakupy i zadania związane z NPRCz 2.0. Mam tylko problem z tym co należy przesłać do Narodowego Centrum Kultury. Pozdrawiam
tak, ale dyrekcja składa do op do końca października, a reszta jest w rękach op, i nie do kuratorium tylko wojewody.
Wróć do „Biblioteka w Szkole - Forum Ogólne”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 26 gości