Proszę - podajcie datę tego działania! Przecież od dłuższego czasu nikt nie daje pieniędzy za makulaturę. W najlepszym wypadku jest zabierana NIEODPŁATNIE, bo tak "zwykle" to trzeba za odbiór zapłacić. I przyznaję - nie rozumiem połączenia "konto Rady Rodziców" i "konto uniwersytetu": na jakim uniwersytecie działa Rada Rodziców???excitedsong pisze: ↑wtorek 13 gru 2022, 04:53Zgromadziłem stertę skrawków papieru. Przyjechała firma z Bielska-Białej i odebrała skrawki papieru z naszego biura. Na początku dostałem od tej firmy dokumenty, które wymagały mojego podpisu. Do udanej zbiórki potrzebne są dwa przedmioty: 1. dokument potwierdzający, że organizatorem imprezy jest Rada Rodziców oraz 2. paragon za wywóz śmieci. Prezes RR podpisał i zeskanował dokumenty z powrotem do korporacji. Firma wysłała pojazd po zużyty papier, a dochód został wpłacony na konto Rady Rodziców. Środki te zostały przesłane do nas przez RR. Wszystko jest legalne i łatwe. Nigdy więcej nie zobaczylibyśmy tych pieniędzy, gdyby trafiły na konto uniwersytetu.
redactle
Bez ekscytacji. Nie ma co zastanawiać się nad wpisem osoby, która była zalogowana na forum przez 15 minut, by napisać 3 posty (o wpół do piątej rano), w tym ten cytowany, będący parafrazą innego wpisu z początku roku.bwolna pisze: ↑środa 14 gru 2022, 14:39Proszę - podajcie datę tego działania! Przecież od dłuższego czasu nikt nie daje pieniędzy za makulaturę. W najlepszym wypadku jest zabierana NIEODPŁATNIE, bo tak "zwykle" to trzeba za odbiór zapłacić. I przyznaję - nie rozumiem połączenia "konto Rady Rodziców" i "konto uniwersytetu": na jakim uniwersytecie działa Rada Rodziców???excitedsong pisze: ↑wtorek 13 gru 2022, 04:53Zgromadziłem stertę skrawków papieru. Przyjechała firma z Bielska-Białej i odebrała skrawki papieru z naszego biura. Na początku dostałem od tej firmy dokumenty, które wymagały mojego podpisu. Do udanej zbiórki potrzebne są dwa przedmioty: 1. dokument potwierdzający, że organizatorem imprezy jest Rada Rodziców oraz 2. paragon za wywóz śmieci. Prezes RR podpisał i zeskanował dokumenty z powrotem do korporacji. Firma wysłała pojazd po zużyty papier, a dochód został wpłacony na konto Rady Rodziców. Środki te zostały przesłane do nas przez RR. Wszystko jest legalne i łatwe. Nigdy więcej nie zobaczylibyśmy tych pieniędzy, gdyby trafiły na konto uniwersytetu.
redactle
Wróć do „Biblioteka w Szkole - Forum Ogólne”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 30 gości