Witajcie!
Czy ktoś z Was pracuje w programie e-Biblio?
Mamy przejść z Mola Opivum własnie na ten i chciałabym podpytać, czy jest ok. Czy warto zmieniać?
Ewa
A co konkretnie jest niedopracowane w e-biblio? Chętnie o tym porozmawiam?
Rozumiem, tak dla pewności, że pobrany plik zapisujesz a następnie wybierasz w okienku i dopiero klikasz Dodaj?Aga95 pisze: Proszę o pomoc.
Mam problem z e-biblio.
próbuję z katalogu karo pobrać plik w formacie marc.W karcie importuj karo-wybierz plik(pobieram). Ale na końcu strony; przycisk dodaj już nie działa.Buforuje się ale nie dodaje.Próbowałam na różnych komputerach, również w domu.W czym może być problem?Dodam tylko, że w ustawieniach opracowanie mam wszystkie uprawnienia.
Szwankuje bardzo dużo rzeczy, właściwie wszystko.Jakub Salamon pisze: ↑środa 18 lis 2020, 12:21A co konkretnie jest niedopracowane w e-biblio? Chętnie o tym porozmawiam?
Pozdrawiam
Qba
Ja też dziękuję za spotkanie i szczegółowe oględziny wszystkich moich uwag i propozycji zmian w programie. Cieszę się, że jest ktoś, komu zależy, żeby program działał jak najlepiej. W Panu cała nadzieja.Jakub Salamon pisze: ↑piątek 22 sty 2021, 13:18Wszystkie zgłoszenia udało się pozyskać osobiście.
Dziękuję za spotkanie.
Dołożymy wszelkich starań żeby nowe funkcjonalności wprowadzać systematycznie.
Z naszym dystrybutorem - firmą Librus - jesteśmy w stałym kontakcie, w celu ciągłej optymalizacji wydajności systemu e-biblio.
Jakub Salamon
Trzecia Strona
Architekt Systemów Bibliotecznych
(e-biblio, Alfios, Bibliografia)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość